Stelvio for life

Wij Grada & The Lounge Factory geloven in behandeling van kankerpatiënten op basis van hun eigen tumor-DNA-profiel. Om dit mogelijk te kunnen maken en patiënten een langer en beter leven te geven, leveren wij onze bijdrage door gratis te spelen op een event ten bate van Stelvio For Life.

Het unieke evenement
 Stelvio for Life vindt jaarlijks op de zaterdag in de laatste week van augustus of eerste week van september plaats. Het is een uniek, kleinschalig en exclusief evenement waarvoor de pas elke zomer één dag gemotoriseerd verkeersvrij wordt gemaakt.

Deelnemers zamelen per hoogtemeter minimaal €1,- sponsorgeld in. Dat betekent dat iedere deelnemer in totaal € 1533,- inzamelt voor het goede doel. Wil je ook doneren, doe dat dan op de website van Stelvio for life https://lnkd.in/eUe9DPf

Hartelijk dank,

Grada & The Lounge Factory
www.gradalicious.com

Mijn witte jurk is binnen

Woensdag repeteren we met Grada & The Lounge Factory voor een aankomend exclusief trouwfeest.  Dresscode: zwart/wit.
Tussendoor wordt er een bloemenzee geëtaleerd waar de Nederlandse bloemist van de Paus jaloers op zou zijn. Een lasershow is er ook,  maar deze keer niet om de kraaien van de paus te verjagen, maar om het geheel nog flitsender te maken.

Wij zullen er in ieder geval een feest van maken. Misschien binnenkort ook voor jullie?

Grada & the Lounge Factory