HERINNER JE DE OPWINDENDE DANSMUZIEK UIT DE JAREN 30?

Stel je eens  voor… je geeft een partij of een dinner en er wordt een pauze ingelast voor een  muzikale verrassing.

Er ontstaat sfeer en jouw gasten raken in de ban van het opwindende ritme. Ze wanen zich even in een beroemde nachtclub uit de jaren 30 en ontkomen niet aan de gedachte: “let’s dance the night away”.

De basis van een concert wordt gevormd door songs met een geraffineerde  mix van Swing, Jazz, Latin en Boogie, die wij op een geheel eigen wijze vertolken.

 

 

BIOGRAFIEËN 

 

Grada Jansen

heeft haar roots in de Pop en Jazz. Zij zingt met een relaxte, verleidelijke timing, passioneel en met veel dynamiek. Zij heeft een onvoorwaardelijke liefde voor muziek. Door haar grote drive en passie, coaching door bekende vocalisten en veel bühne ervaring is Grada uitgegroeid tot een zangeres van formaat. Ze is veelzijdig, met een geheel eigen sound en weet het publiek aan zich te binden vanaf de eerste noot. Grada is een echte performer voor wie ‘performing’ betekent ‘voor het publiek’ en ‘met het publiek’. Ze zingt, vertelt en presenteert waardoor de songs een diepere betekenis krijgen. De songs met een geraffineerde mix van jazz en pop worden door Grada op een geheel eigen wijze vertolkt. Haar streven naar schoonheid en perfectie is oprecht.

 

Jurgen van der Sluis

Een passionele bassist en een warme persoonlijkheid.Speelde in diverse rock- en Bluesbands waaronder het fameuze Bull-it. Snel daarna ontdekte hij de staande bas en de Jazz Jurgen is te herkennen aan zijn onmiskenbaar geluid

 

                                                                                  Obed  Sanchez                                                                                                                         

Getalenteerd Arranger, producer en componist uit Guatemala. Afgestudeerd aan het conservatorium en universiteit met als specialiteit: piano, keyboard, geluid en audio-opnames. Zijn zuidelijke temperament laat Jazz, Pop, Latin, Salsa, Merenque door zijn aderen stromen als bij geen ander. Hij heeft gedurende zijn carriere met grote artiesten uit zijn geboorteland gespeeld en vind nu zijn weg in Nederland waar hij zijn muzikale sporen al bij menigeen achter laat

 

Dimitrios Kosmidis

Dimitrios Kosmidis is geboren in Thessaloniki, Griekenland. Hij zette zijn eerste stappen in de muziekwereld met het spelen in diverse lokale bands. In 2004 begon hij zijn muzikale studie aan de Toumba Music School, onder begeleiding van Theodoros Evangelinos.

3 Jaar later vervolgde hij zijn studie aan het Filippos Nakas Conservatory in Thessaloniki met Nikos Fountoukidis en later met Christos Germenoulou.

In 2008 verhuisde Dimitrios naar Nederland  In 2012 haalde hij zijn Bachelor’s graad aan het Conservatorium van Maastricht, studerend met Arnoud Gerritse en Ron van Stratum. Vervolgens behaalde hij zijn Masters graad in 2014, naast Stephane Galland en Dre Pallernaerts.

Sinds 2008 heeft Dimitrios Kosmidis samengewerkt en het podium gedeeld met verscheidene gerespecteerde artiesten zoals; Amik Guerra, Gerald Canon, Yuri Honing, Loren Stilman, Ewout Pierreux, Frank Giebels  en velen meer. Daarnaast heeft Dimitrios Kosmidis aan diverse festivals deelgenomen in Holland, Duitsland, Belgie, Italie en Griekenland en treedt hij regelmatig op in Limburg.