Grada & The Swing Jazz and Joy Band

 

Heb je Pokerface van Lady Gaga wel eens gehoord in de stijl van de OPWINDENDE DANSMUZIEK UIT DE JAREN 30? Of No Diggity van Blackstreet Ft. Dr. Dre in onze Great Gatsby nachtclub stijl?

.

Vintage Dinner Dansparty

Dinner Dansparty Grand hotel Pilows

Dat is  precies wat wij doen.

Hedendaagse pop songs aanpassen naar de aanstekelijke Jazz, Latin, Swing muziek uit de jaren 30 aangevuld met de zuidelijk roots van de muzikanten van Grada.  Bijna onmogelijk om stil op je stoel te blijven zitten. 

 

Waar zijn wij in te zetten:

 Bruiloften, personeelsfeesten, ontvangsten, recepties, themafeesten, jazz festivals, Theaters.

 

.

 

Grada Jansen

Heeft haar roots in de Pop en Jazz. Zij zingt met een relaxte, verleidelijke timing, passioneel en met veel dynamiek. Zij heeft een onvoorwaardelijke liefde voor muziek. Door haar grote drive en passie, coaching door bekende vocalisten en veel bühne ervaring is Grada uitgegroeid tot een zangeres van formaat. Ze is veelzijdig, met een geheel eigen sound en weet het publiek aan zich te binden vanaf de eerste noot. Grada is een echte performer voor wie ‘performing’ betekent ‘voor het publiek’ en ‘met het publiek’. Ze zingt, vertelt en presenteert waardoor de songs een diepere betekenis krijgen. De songs met een geraffineerde mix van jazz en pop worden door Grada op een geheel eigen wijze vertolkt. Haar streven naar schoonheid en perfectie is oprecht.                                                     

Obed Sanchez

Getalenteerd Arrangeur, producer en componist uit Guatemala. Afgestudeerd aan het conservatorium en universiteit met als specialiteit: piano, keyboard, geluid en audio-opnames. Zijn zuidelijke temperament laat Jazz, Pop, Latin, Salsa, Merenque door zijn aderen stromen als bij geen ander. Hij heeft gedurende zijn carriere met grote artiesten uit zijn geboorteland gespeeld en vind nu zijn weg in Nederland waar hij zijn muzikale sporen al bij menigeen achter laat.

Dimitrios Kosmidis

Dimitrios Kosmidis is geboren in Thessaloniki, Griekenland. Hij zette zijn eerste stappen in de muziekwereld met het spelen in diverse lokale bands. In 2004 begon hij zijn muzikale studie aan de Toumba Music School. 

Drie Jaar later vervolgde hij zijn studie aan het Filippos Nakas Conservatory in Thessaloniki. In 2008 verhuisde Dimitrios naar Nederland. In 2014 haalde hij zijn Master graad aan het Conservatorium van Maastricht.

Sinds 2008 heeft Dimitrios Kosmidis samengewerkt en het podium gedeeld met verscheidene gerespecteerde artiesten zoals; Amik Guerra, Gerald Canon, Yuri Honing, Loren Stilman, Ewout Pierreux, Frank Giebels  en velen meer. Daarnaast heeft Dimitrios Kosmidis aan diverse festivals deelgenomen in Nederland, Duitsland, Belgie, Italie en Griekenland.

Lucas Suringar

 Een passionele bassist en een warme persoonlijkheid. Speelde in diverse Jazz bands. Lucas is eigenaar van een atelier waar contrabassen gebouwd worden en weet dus tot diep in zijn vezels hoe een bas moet klinken.  Lucas is direct te herkennen aan zijn onmiskenbare geluid.

Willem Hellbreker

Saxofonist Willem Hellbreker is een muzikaal talent met jarenlange ervaring in binnen- en buitenland, waar hij optreedt op bekende festivals en concerten.

Willem studeerde saxofoon lichte muziek aan het Rotterdams Conservatorium. Hij volgde tevens een opleiding aan het Berklee College of Music in Boston, USA.  Willem trad op met Bob Brookmeyer, speelde in de beroemde Village Vanguard in New York, met de Glenn Miller band en als begeleider van Stevie Wonder, samen met het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Willem Hellbreker heeft diverse prestigieuze onderscheidingen in de muziek op zijn naam staan. Hij is met regelmaat te horen bij de Concertzender, radio 1 en 2  en Jazz op vier.

 

Alex Rodriguez

Begenadigd  trompettist,  niet alleen een vakman maar gezegend  met het echte Cubaanse geluid. Alex groeide op in Cuba, bezocht daar het Esteban Salas Conservatorium en kreeg daarna internationale optredens.

Alex reisde over de hele wereld  en belande uiteindelijk in Nederland. Hij studeerde daar aan het Codarts conservatorium waarna vele muzikale projecten volgden met bekende artiesten in binnen- en buitenland. Alex werkt tevens als muziek docent, arrangeur, studio muzikant. 

Hajo de Vries

Heeft piano gestudeerd aan het conservatorium in Hilversum. Hij componeert en produceert muziek voor, onder andere videoproducties. Hajo heeft op diverse podia in binnen- en buitenland gespeeld.