JE WILT EEN LEUK FEEST. JE HEBT EEN BREED PUBLIEK DAT EEN GOEDE SMAAK HEEFT

Je wilt een band die niet standaard is. Nét even een tikje anders. Stijlvolle funky, jazzy, zwoele muziek, soms opzwepend, dan weer rustig en delicaat. Jouw feest begint sfeervol en eindigt met een uitgelaten stemming.
 Jouw gasten maken een onderscheidende performance mee die ze niet snel zullen vergeten.

 

HERINNER JE DE OPWINDENDE DANSMUZIEK UIT DE JAREN 30?

Stel je eens  voor… je geeft een partij of een dinner en er wordt een pauze ingelast voor een  muzikale verrassing.

Er ontstaat sfeer en jouw gasten raken in de ban van het opwindende ritme. Ze wanen zich even in een beroemde nachtclub uit de jaren 30 en ontkomen niet aan de gedachte: “let’s dance the night away”. De basis van een concert wordt gevormd door songs met een geraffineerde  mix van Swing, Jazz, Latin en Boogie, die wij op een geheel eigen wijze vertolken.

 

ç

WAT EN WIE IS GRADALICIOUS?

Gradalicious is een verzameling van muzikanten allemaal met een ‘touch of jazz’ – sommige stylish, andere funky en poppy opgebouwd uit verschillende formaties:

Grada & The Lounge Factory: Live band in een grotere setting, stijlvolle feesten, Jazz/pop festivals, bedrijfsevenementen.

Grada & The Swing, Jazz and Joy Band: Aanstekelijke Jazz en Swing muziek in een kleine setting voor dans partijen, ontvangsten, diners en openingen.

Wie ons, muzikanten verbindt, is Grada, onze passievolle zangeres. Een opvallende verschijning, met een stem die je niet koud laat. Haar stem, timing en haar timbre laat je niet meer los en blijft nog lang in je geheugen hangen. Grada , pop- en jazz zangeres, zingt met een verleidelijke, relaxte timing passioneel en met veel dynamiek.

Grada  bezorgt jullie een onvergetelijke belevenis met veel gevoel en sfeer en wij, de bandleden van Grada, doen met veel plezier mee. Wij zorgen bij elke ambiance voor de juiste configuratie muzikanten, afhankelijk van welke setting je in gedachten hebt, met Grada  als stralend middelpunt!

Graag tot ziens van ons allemaal,

Gradalicious

 

 

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *