Lourens en Patricia Metz Bouwma

Ondanks de vele regen….met muziek in Almere Haven met de band Gradalicious was het toch een succes.
Wat een geweldige Band.

SeaBottum Festival Agora Theater Lelystad

Dank je Gradalicious dat  je onderdeel bent geweest van een meer dan geslaagd festival, ik heb van jullie genoten

Ed Goudriaan Festval Directeur

Pop & Jazz Festival Hilversum

Lyons Hilversum organisator Pop & Jazz Festival Hilversum

Gradalicious was een prachtige toevoeging aan de line up van het festival Pop & Jazz Hilversum. Swingende nummers, stuk voor stuk top muzikanten en met Grada in de lead. Zeker een aanrader! 

Hein Roovers Voorzitter Lyons club Hilversum 

Lucie Hofmeester-out Amsterdam

Nieuwjaars receptie. Prachtige mooie vrouw met een enorm talent. Genoten van de manier waarop je de songs bracht met veel overtuiging en gevoel voor de melodie.

Ron van Varik fotograaf

Gradalicious ik heb stil in het hoekje zitten genieten. Heerlijke band met mooie arrangementen en fantastische musici. Echt alles klopte…

 

Directie Event City Aalsmeer

“Een leuke, swingende band met een topzangeres met veel talent. Wij hebben enorm van jullie genoten tijdens de opening van Event city Aalsmeer. Hopelijk zien wij jullie gauw terug!”

 

Directie van de haven van Zandvoort

We zien terug op een zeer geslaagd event met Grada & the Swing Jazz and Joy band. Een waar team van topmuzikanten die vanaf de eerste minuut de sfeer op een fantastische manier naar hun hand weten te zetten. Ook in de samenwerking zeer prettig. Wij hadden het gevoel echt samen iets te organiseren en kijken dan ook uit naar een vervolg.

 

 

Dick Boer

Zag jullie op ons bedrijfsfeest. Het viel me op dat iedereen enthousiast was vooral de jongeren die hun liedjes mee zongen. Zal jullie van harte aanbevelen